New Posts  All Forums:Forum Nav:

Subscribing issues

post #1 of 7
Thread Starter 

I have recently been having trouble with the subscribe button. On a few threads now I have clicked subscribe and it tells me it failed to create the subscription... I have tried 2 different computers on both Firefox and IE and have the same results. I DID manage to get one to subscribe finally, I think I tried it on my Kindle. But this has happened on every thread I've tried to subscribe to lately.

 

Any ideas?

post #2 of 7

I don't know what's going on but if you are having trouble, posting in a thread automatically subscribes you to it.

Four lovely hens : An Exbattery Hen, a Lavender Araucana, a Wheaten Marans and a Gold Laced Frizzle Polish
Two dogs and four cats.
If you want to read my chicken adventure, here it is :
http://www.backyardchickens.com/t/947562/my-story-our-experience-join-me-on-my-adventure.
Reply
Four lovely hens : An Exbattery Hen, a Lavender Araucana, a Wheaten Marans and a Gold Laced Frizzle Polish
Two dogs and four cats.
If you want to read my chicken adventure, here it is :
http://www.backyardchickens.com/t/947562/my-story-our-experience-join-me-on-my-adventure.
Reply
post #3 of 7
Quote:
Originally Posted by Kusanar View Post
 

On a few threads now I have clicked subscribe and it tells me it failed to create the subscription.

 

We're looking into it. Can you post the exact error / message it gives you. A screenshot would be even better if possible.

Rob - Married to my wife Emily for 15 years and have two daughters, 12 and 9.  Home to five mixed hens
Nifty-Stuff.com | TheEasyGarden.com  | SufficientSelf.com | BackYardHerds.com
Upgrade to a Golden Feather Membership - Check Out BYC on Facebook

Having Technical Problems?  See our troubleshooting article here!

Reply

Rob - Married to my wife Emily for 15 years and have two daughters, 12 and 9.  Home to five mixed hens
Nifty-Stuff.com | TheEasyGarden.com  | SufficientSelf.com | BackYardHerds.com
Upgrade to a Golden Feather Membership - Check Out BYC on Facebook

Having Technical Problems?  See our troubleshooting article here!

Reply
post #4 of 7
Quote:
Originally Posted by XxMingirlxX View Post
 

I don't know what's going on but if you are having trouble, posting in a thread automatically subscribes you to it.


If you go into your account preferences, you can change your subscription preferences. I just peeked at yours and it is set to automatic.

 

Go to Profile>Edit Account Details>Notifications and Subscriptions>Default Subscription Frequency

There you can change it and hit "Save".

post #5 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by XxMingirlxX View Post
 

I don't know what's going on but if you are having trouble, posting in a thread automatically subscribes you to it.


Actually, I know that's how it's supposed to work, but it won't let me subscribe to this thread and I had to come check to see if there were any replies because it didn't tell me.

post #6 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Nifty-Chicken View Post
 
Quote:
Originally Posted by Kusanar View Post
 

On a few threads now I have clicked subscribe and it tells me it failed to create the subscription.

 

We're looking into it. Can you post the exact error / message it gives you. A screenshot would be even better if possible.

post #7 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DuckLady View Post
 
Quote:
Originally Posted by XxMingirlxX View Post
 

I don't know what's going on but if you are having trouble, posting in a thread automatically subscribes you to it.


If you go into your account preferences, you can change your subscription preferences. I just peeked at yours and it is set to automatic.

 

Go to Profile>Edit Account Details>Notifications and Subscriptions>Default Subscription Frequency

There you can change it and hit "Save".


I've had it set like that since I got the account and it's only recently started doing this. I'll try changing it.

 

Edit: It was set to don't subscribe somehow, so I put it at automatic, tried to subscribe to this thread, same message, tried site only (which is what I actually wanted) and same message. It is currently set as site only.


Edited by Kusanar - 2/19/16 at 4:09am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home