All pictures on My Page are missing - what happened???

Discussion in 'BYC Website & Forum Feedback & Announcements' started by chuckzoo, Mar 30, 2011.

  1. chuckzoo

    chuckzoo Chillin' With My Peeps

    Apr 20, 2009
    Tuscaloosa, Alabama
    All my uploads are missing now just a file name. When I click on it I get nothing.

    I posted a picture on the forum this morning and everything was still fine.

    Please can someone help me correct this?

    Jenny
     
  2. BrattishTaz

    BrattishTaz Roo Magnet

    4,445
    16
    213
    Jan 8, 2011
    Tampa Area, Florida
    I think it is a site issue. I am having the same problem.
    The smilies were missing also but they are back now.
     
    Last edited: Mar 30, 2011
  3. Princess Amri

    Princess Amri Is Mostly Harmless

    14,367
    32
    316
    Jul 16, 2009
    best coast
    The pictures seem to be displaying now. [​IMG]
     
  4. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

  5. BrattishTaz

    BrattishTaz Roo Magnet

    4,445
    16
    213
    Jan 8, 2011
    Tampa Area, Florida
    Quote:You will know you have done it right when you have parts left over. [​IMG]
     
  6. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

    BTW, anybody having a problem with accessing the "Edit" part of their BYC Pages? When I try to do it in firefox it closes my entire browser session. I'm not sure if it is a BYC problem or a problem with a new program I installed on my computer last night.

    I can access and edit my pages fine in IE and Chrome, but not Firefox.

    Can some peeps with Firefox try to create and edit a page and let me know if you have any problems? If you can or can't access with Firefox, either way, please let me know the version so I can narrow down if it is version specific.

    Thanks!
     
  7. Thomas423

    Thomas423 Chillin' With My Peeps

    779
    4
    141
    Mar 21, 2009
    Port Deposit, MD
    I was in the process of editing a new page (IE) when the pics stopped working. (edit was working fine for I.E.)
    I thought it was me and tried about 20 times/ways.
    When I shut it down and brought it back up, I realized that it was the site and not me [​IMG]
    It's now working again.
    Thanks Nifty
     
  8. 44Wolves

    44Wolves Here is Your New Title

    Jun 28, 2009
    Quote:No, ime worked. I'm on the *new* Firefox 4, maybe it's something with your version. Probably just that program.... You'd think Rob would know better. 'Bet it had some worms, nmaybe a virus or two... JK!!!!!!!!!
     
  9. TM Chickens

    TM Chickens Chillin' With My Peeps

    Mar 3, 2008
    Alabama
    Quote:Probably just that program.... You'd think Rob would know better. 'Bet it had some worms, nmaybe a virus or two... JK!!!!!!!!!

    [​IMG]
     
  10. chuckzoo

    chuckzoo Chillin' With My Peeps

    Apr 20, 2009
    Tuscaloosa, Alabama
    Oh good! everything is back to normal - that really scared me, I thought I would have to do it all over!
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by