Another Bad Start!!!

Discussion in 'Incubating & Hatching Eggs' started by ncgnance, Jan 15, 2008.

  1. ncgnance

    ncgnance Chillin' With My Peeps

    517
    1
    151
    Aug 22, 2007
    Iredell County, NC
    Sure hope some of you out there can help me out. This is my 2nd time incubating eggs, and already I'm in trouble. I put the eggs in my Little Giant Sunday nite and got the temp just right. Got up Monday morning and the eggs are in about the same position as last nite, so I'm thinking maybe the turner isn't working. What do I do until I can find another turner. Do I just lay the eggs on the bottom of the incubator and turn them by hand? This is the last time I play MOMMA HEN, I swear!!!
     
  2. slyfoxpeeps

    slyfoxpeeps Chillin' With My Peeps

    421
    0
    139
    Oct 11, 2007
    Lewisburg, WV
    You know I thought the same thing on my first one, but someone pointed out to me to come back at different times and they were right, I was checking while it was hitting the same spot, so it was working after all. I was just missing it moving. hope it's the same for you.
    Sylvia
     
    Last edited: Jan 15, 2008
  3. nccatnip

    nccatnip Chillin' With My Peeps

    772
    1
    151
    Aug 5, 2007
    Piedmont area NC
    Are you sure the turner is not working? I thought the same thing but found it just turns so slowly, I was wrong.
     
  4. ncgnance

    ncgnance Chillin' With My Peeps

    517
    1
    151
    Aug 22, 2007
    Iredell County, NC
    Thank you both! I freaked out too soon. It seems to be working just fine...
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by