BYC Forum Performance Issues - Do you notice anything odd?

Discussion in 'Website Announcements, Feedback, Issues, & Guides' started by Nifty-Chicken, Jan 4, 2008.

  1. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

    Hey All,

    Just doing a spot check to see if you are noticing any change in performance on the forum.

    Are pages / pictures loading their normal speeds?

    Anything odd happening when you try to load pages / post replies to topics?

    If you've noticed anything odd, PLEASE let me know

    1) Exactly what is happening
    2) When it started happening
    3) If it has been off and on or consistent since it started

    Thanks so much!
     
  2. arlee453

    arlee453 Chillin' With My Peeps

    Aug 13, 2007
    near Charlotte NC
    I noticed it running extremely slow last night - I mean so slow that I thought my browser had locked up. It's still a bit slower than normal this morning, but not horrible...

    It was slow trying to refresh the list of recent posts. I don't think I did much posting last night.
     
    Last edited: Jan 4, 2008
  3. Sherriekim

    Sherriekim Chillin' With My Peeps

    226
    0
    132
    Aug 20, 2007
    Southwest Idaho
    I noticed the same thing as Arlee... really slow yesterday. Just seemed to be slow opening up and navigating from one post to another. [​IMG] I also thought it was my computer or ISP.
     
  4. Blisschick

    Blisschick not rusty

    Feb 20, 2007
    Shepherd, Texas
    Anything odd happening when you try to load pages / post replies to topics?

    Sometimes when I try to reply to my PM's, I get a message telling me I have to wait 60 seconds between posts. The only thing is, if it's the first post I've made, I shouldn't be having to wait! It only seems to happen when I hit the wrong link when wanting to reply to it.​
     
  5. Fancy Feather Poultry

    Fancy Feather Poultry Cooped Up

    May 30, 2007
    I always send PM's and when I go to hit "SENT" in the PM box it says I havent sent anything.
     
  6. Blisschick

    Blisschick not rusty

    Feb 20, 2007
    Shepherd, Texas
    The "Sent" folder isn't active. No one can see what PM's they've sent.
     
  7. Katy

    Katy Flock Mistress

    You can see what PMs you've sent, but you have to check the box to save it before you send it.
     
  8. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

    Let's keep this to the topic of performance if possible.

    Again, I need detials in the questions below to do any decent troubleshooting (it's like the difference between telling a doctor I'm in pain vs. when I bend my middle finger on my right hand when it is cold outside it hurts for about 10 minutes)

    1) Exactly what is happening
    2) When it started happening
    3) If it has been off and on or consistent since it started
     
  9. nccountrygirl

    nccountrygirl Chillin' With My Peeps

    Jul 31, 2007
    Sanford N.C.
    I too noticed it yesterday, really SLOW, I thought it was my computer.
     
  10. HenHaven

    HenHaven Chillin' With My Peeps

    875
    2
    161
    Mar 3, 2007
    Coarsegold, CA
    This is a problem that I have had all along. When I send a PM it often will tell me to wait 60 seconds, when I haven't posted any messages previously. This happens about 25% of the time.
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by