Missing tool bar and buttons

Discussion in 'BYC Website & Forum Feedback & Announcements' started by Puddin Fluff, Apr 13, 2016.

  1. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    I am not sure what is going on with BYC, or maybe it is just me. My "tool bar' that has the options to upload photos, etc. is gone. As is my multi quote option. When I do quote someone, it comes up in the edit box with all kinds of weird computer stuff mixed in but it does let me quote and post. I don't have any emoticons or anything.

    Help?!
     
  2. Bridebeliever

    Bridebeliever Chillin' With My Peeps

    Did you accidentally switch over to Mobile mode instead of Desktop? That's the only thing I can think of. It's located at the bottom of the page and I have accidentally clicked that before.
     
  3. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    Quote:Nope. I am on my desktop and that is what is clicked at the bottom. I have no idea what has happened. I am not super tech smart but I am not totally lost either and I have been on BYC for a long time so I don't know what's happening but I can't post any pics. Or use any emoticons which makes me very sad.
     
  4. Bridebeliever

    Bridebeliever Chillin' With My Peeps

    That's weird! I don't know what to say...try clicking over to mobile, then back to desktop. Then if that doesn't work trying logging out then logging back in.
     
  5. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    Quote:ArgGGGGG! I have already done both of those. I tried to do a screen shot but I can't upload a pic and it won't copy/paste here. I have no idea what has happened. It just all went away.
     
  6. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

    We're not getting other reports of this, so our guess is it is specific to your PC.

    Have you tried a different browser?

    Have you tried clicking the "more" / "less" button to the far right of the editor?

    It may be an issue with the javascript on your browser / computer.

    Try another browser, try deleting your cache of files and then let us know which browser / version you're using.
     
    1 person likes this.
  7. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    Quote:I am on Chrome. Not sure about version. I will try another one and see what happens although I have been using this one for some time with no issue and this computer as well. There are no more/less buttons on my editor. :) I'll try jumping on another and let you know.
     
  8. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    ok, so on Internet explorer it is normal but on Chrome I get a Reply box with no tool bar/buttons.

    I'll see if I can figure out how to clear the cache.
     
  9. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    I cleared cache, restarted computer. Still nothing when I am in Chrome. Just weird. It has always worked fine before.
     
  10. Puddin Fluff

    Puddin Fluff Overrun With Chickens

    5,362
    364
    263
    Mar 30, 2012
    River Valley, AR
    Ok. this is even weirder. I was just on another thread getting ready to post and I had my current blank reply box. The screen kinda blinked/reset and I had all my buttons back! So I came here to state that and when I switched to this thread, they disappeared again. I have no idea!
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by