Odd Post - Contains no content and has a post count of zero.

Discussion in 'BYC Website & Forum Feedback & Announcements' started by casportpony, Mar 16, 2015.

  1. casportpony

    casportpony Team Tube Feeding Captain & Poop Inspector General Premium Member

    57,309
    12,774
    751
    Jun 24, 2012
    My Coop
  2. casportpony

    casportpony Team Tube Feeding Captain & Poop Inspector General Premium Member

    57,309
    12,774
    751
    Jun 24, 2012
    My Coop
    Post count is correct now, but post is still empty:
    [​IMG]

    -Kathy
     
    Last edited: Mar 16, 2015
  3. casportpony

    casportpony Team Tube Feeding Captain & Poop Inspector General Premium Member

    57,309
    12,774
    751
    Jun 24, 2012
    My Coop
    This happens when I reply:
    [​IMG]

    -Kathy
     
  4. Nifty-Chicken

    Nifty-Chicken Administrator Staff Member

    It wasn't actually blank. It just had so much binary data in the post that the system freaked out! [​IMG]

    It's a problem we had relatively often when we first converted to the new software 3 years ago. Basically it happens when people using a certain browser then copy/paste an image into a post vs. uploading it and inserting it.

    So, what happens: Instead of a link to an image being coded and displaying the image, a few hundred thousand bits of gobblygook characters were inserted into the text field and messed up the whole post.

    I deleted all the image binary code from the post and just left the "real text" the member was trying to post. They need to upload the image and insert it using the forum tools instead of trying to copy/paste like they did.
     
  5. casportpony

    casportpony Team Tube Feeding Captain & Poop Inspector General Premium Member

    57,309
    12,774
    751
    Jun 24, 2012
    My Coop
    Thanks for explaining that, and for fixing it!

    -Kathy
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by