Problems loading pic

Discussion in 'Family Life - Stories, Pictures & Updates' started by Blueyes132, Aug 29, 2016.

  1. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    Anyone having problems loading pictures?
     
  2. Outpost JWB

    Outpost JWB Chillin' With My Peeps

    3,455
    357
    228
    Mar 31, 2014
    Ohio
    What type of device are you using? We can try to walk you thru it. Mine are loading fine from my iPad.

    [​IMG]
     
  3. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    I use an iPad mostly.
     
  4. Outpost JWB

    Outpost JWB Chillin' With My Peeps

    3,455
    357
    228
    Mar 31, 2014
    Ohio
    Where are the pics you were trying to load? In your iPad photos, or in byc photos?
     
  5. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    Pictures are on my iPad
     
  6. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    When I try to upload pictures, it just gives me a line with arrow.
     
  7. Outpost JWB

    Outpost JWB Chillin' With My Peeps

    3,455
    357
    228
    Mar 31, 2014
    Ohio
    One thing I have heard, sometimes new members have to have a few posts before you can upload pics:confused:

    Here are instructions on how........click on the little picture icon (mountains & sun) above the reply box. If this icon does not appear, there should be a box "full page editor", click this and you should see the icon.

    This should bring you to another menu, click "upload files". Sometimes my iPad will not respond and it bounces down to "An image Url" line. So, move back up to the "upload files" and click again!

    Then click on appropriate folder (moments, camera roll, favorites, video).

    This should bring you to your pics. Let me know if that works, or doesn't please.
     
    Last edited: Aug 31, 2016
  8. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    Not working. When I click on the mountains/sun it takes me to another screen "embed and image". When I click in the box to upload image it just puts a line with an arrow in it and I can't do anything.
     
  9. Outpost JWB

    Outpost JWB Chillin' With My Peeps

    3,455
    357
    228
    Mar 31, 2014
    Ohio
    Hmmmmm. The Embed an Image is the right menu. When you click on Upload files, most times mine will bounce down to space that says "An Image URL". I have to go back to Upload Files and sometimes click it 2-4 times.

    I've never experienced the line with the arrow.....:confused:

    The pictures you are trying to upload are under your "Photos" icon on your iPad right? Just trying to eliminate any confusion. It took me awhile to figure out how to load them from our laptop.:D
     
  10. Blueyes132

    Blueyes132 Out Of The Brooder

    64
    1
    33
    Jun 24, 2016
    montana
    I'll try to post from laptop.
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by