UUUUUGGGGGGGGGHHHHHHHH

Discussion in 'Website Announcements, Feedback, Issues, & Guides' started by leedyfeathers, Jul 31, 2014.

  1. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    ok in the user lisaleedy ive changed accounts. ive deleted EVERY add on my cell. ive dumped caches and changed browser to firefox. ive tryd every step on my end to post pictures and i get the same warning or with fire fox it goes back to the text box with NO warning peroid and abything write is lost.
     

  2. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    i dont know if i would call this progress or not.. but i deleted a program that is internet protection avast antivrus,now i get that part of photos that would state that im not using any ofensive pictures but noting happens other than being back to my post... with no picture... but no warning however it still gives warning if i go to use in chrome.
     
  3. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    more prigress... i switched to the desktop version on my cell. i was able as you see to finalky get my avitar picture changed. i have yet to see if i can add a picture from it as well. i hope this gets figured out its very aggrivating.
     
  4. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    test[​IMG]
     

  5. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    yay!!!:lol::D:yiipchick:p
     
  6. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    now. will this work in moble setting!!!!????????
     
  7. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    test
    ok not as good said imbeding emage yet nothing is here.
     

  8. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    using chrome on moble setting again and we are back to the unable to process last request due to low memory
     
  9. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    ok ive found that it is something with chrome. i have other issues that dont seem to be the same with firefox.. that being said i get as far as the little indecator showing its loading picture with the words imbeding photo showing them poof nothing kinda gets lost thats in the moble setting on my web page for cell.
     

  10. leedyfeathers

    leedyfeathers Chirping

    278
    7
    88
    Jul 21, 2014
    VA
    ok heres the deal now fire fox works on the desktop platform from my cell but it proves to be a pain in my tush!
    ive tried acsessing this page via the cells moble platform using chrome from my husbands cell and he was un able to post pictures without that warning to.
    however, to make things a bit more troublesome firefox now has decided not to let me post sometimes it lest me get one picture some time not. the page will take me back to the empty posting area and i lost everything i had posted or typed.
    there are no warnings just stops what it was doing in this case imbeding a picture.
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by