Website help PLEASE!

Discussion in 'Random Ramblings' started by KellyHM, Oct 31, 2008.

  1. KellyHM

    KellyHM Overrun With Chickens

    7,096
    13
    261
    Sep 10, 2008
    Lakeland, FL
    I am technologically challenged anyways and have set up a website, but it's driving me crazy. I am trying to put pics on my Product Page and they show up when I'm logged on editing the site, but when someone just visits the site some of them show up with a little red x instead. HELP!
     
  2. lowcountrypoultry

    lowcountrypoultry Chillin' With My Peeps

    Hmmm.. this happened to one of my photos on my website.

    I think your goingto have to

    A. ReUpload it or..
    B. Get a new pic.
     
  3. KellyHM

    KellyHM Overrun With Chickens

    7,096
    13
    261
    Sep 10, 2008
    Lakeland, FL
    I just put a new pic (and sized it down) and it's still doing the same thing. [​IMG]
     
  4. aiwetir

    aiwetir Chillin' With My Peeps

    294
    1
    119
    Oct 28, 2008
    portland, or
    have a link ?
     
  5. aiwetir

    aiwetir Chillin' With My Peeps

    294
    1
    119
    Oct 28, 2008
    portland, or
    this just means that the path to the image is incorrect

    the one that works is in the folder markerpoultry/Blue egg.jpg

    the other one i'm not sure what it's supposed to be, but it's looking for it by using the script located here /Members/viewThumb.jsp?fileID=55538432.

    it's using the script to show the image, perhaps you can put the file name in there manually instead of using the viewThumb.jsp script or just check that the image that you are using is actually numbered 55538432. it's hard to tell you without knowing more about software you are using to make the site though, sorry.
     

BackYard Chickens is proudly sponsored by