Sep 4, 2009 #1 maplesky7 Flock Mistress 11 Years Jun 14, 2008 7,215 22 251 N. IL. May commence... who let the old man in? ha ha ha. Happy Birthday Belle! hugs, gretch
Sep 4, 2009 #3 Southernbelle Gone Broody 12 Years Mar 17, 2008 5,905 29 274 Virginia Maple's throwing me a party! The old man looks like my FIL - just give him a beer, he'll be allright...
Maple's throwing me a party! The old man looks like my FIL - just give him a beer, he'll be allright...
Sep 4, 2009 #4 CityGirlintheCountry Green Eggs and Hamlet 12 Years Jul 7, 2007 6,950 145 311 Middle TN *CG takes deep breath* HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU! HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU! Haapppy birthday, dear Southernbelle! HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU!
*CG takes deep breath* HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU! HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU! Haapppy birthday, dear Southernbelle! HAAAAPPPPYYYYY Birthday to YOUUUUUUUU!
Sep 4, 2009 #5 jbowyer01 Just Me! 14 Years Aug 29, 2008 2,974 14 296 Hogansville, Georgia Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy BIRTHDAY! sorry I had a lot of caffine this morning! Last edited: Sep 4, 2009
Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy BIRTHDAY! sorry I had a lot of caffine this morning!
Sep 4, 2009 #6 gritsar Cows, Chooks & Impys - OH MY! 14 Years Nov 9, 2007 28,913 490 681 SW Arkansas Happy Happy Birthday!!!!! And many more!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 4, 2009 #8 saddina Internally Deranged 10 Years May 2, 2009 7,993 26 261 Desert, CA Be nice, the old guy's picking up the bar tab. Happy birthday sweetie.
Sep 4, 2009 #9 debilorrah The Great Guru of Yap Premium Feather Member 11 Years Aug 25, 2008 39,693 184 423 The Carpal Tunnel Rehab Center Hippy Barfday!
Sep 4, 2009 #10 Boyd Recipient of The Biff Twang 10 Years Mar 14, 2009 9,163 20 271 MI Happy birthday Belle You're now officially older than me muahahha