manaaaaaaaaaam mikham az in nezhad.
kheyliiiiiiiiiiiiiii zibast.
hazeram hameye morghamo fadaye in morghe marandi bokonam.
komakam konin ta aslesho peyda konam .khahesh mikoinam.
سلام
البته من فکر می کنم در مورد اون مرغ که ریش نداره اشتباه شده (نظر شخصی) ولی اون خروسی که عکسش اون بالاست ودکتر مه پیکر هم تاییدش کرده مال 25 سال پیشه من عکس مرغش رو هم برای کیا فرستادم ولی چون یه خورده مرغش خاصه نمی شه بهش استناد کرد(تعداد پرهای دمش بیش از 12 تا ست) البته آقای دکتر که الان سنشون فکر کنم 70به بالا باشه خودشون سندند برای این مرغهایی که ما الان داریم وتاییدشون هم کردن
این برای کسی که از 12 سالگی تو این کار بوده یعنی 60 سال تجربه وگفتشون رو با توجه به تخصص علمی شون باید قبول کنیم خصوصا که مشاور جهاد واستاد دانشگاه هم هستند به هر حال مرغهای الان بسیار زیبان وباید حفظشون بکنیم به هر قیمتی که شده
من هر کاری از دستم بیاد می کنم
ممنون از همه
aga bahman un hanuz jujeye emsale mehr mahe
bezar yeksale beshe
un az lahaze khun kheyli moheme chon na az taraf pedari va na madari moshtarak nist maderesho ba 1000 mokafat peyda karde budam
سلام
خیلی خوب
ببینیم چی میشه منم هیچ حرفی ندارم فقط با توجه به عکس آخری که براتون فرستادم که در حال حاظر تنها سندم هستش البته با تایید دکتر) گفتم که به نظر شخصی من نمی تونه در ست باشه
ولی من به نظر شما احترام می ذارم ممکنه درست باشه ولی باید بتونیم سند هم داشته باشیم می شه والدین اون مرغ برام عکسش رو بذاری