yeni üye

yasar-usta

In the Brooder
Jan 15, 2025
1
13
21
Adım Yaşar TÜRKİYE'nin YALOVA ilinde oturuyorum çocukluğumda yerli ( köy Tavuğu) ırkı ile başladım değişik zamanlarda değişik ırklar ile ilgilendim, şu anda australorp ırkı bakıyorum.Hobi amaçlı olarak en fazla 10 adet tavuk bakıyorum.Arıca güvercin, bıldırcın ve kaz bakıyorum. tavuklarla ilgilemek çok keyifli ve güzel zaman geçirttiriyor.Asıl mesleyim Elektrik ustalığı BYC ile güvercinlere yuva yapmak için internette araştırma yaparken tanıştım.Yaklaşık 10 yıl kadar önce bir projenizi görüp sizi takip etmeye başladım.İyi günler

:welcome

Hello, hope this translation is correct:
"My name is Yaşar I live in the province of YALOVA in TURKEY, I started with the local (village chicken) breed in my childhood, I was interested in different breeds at different times, now I am looking at the australorp breed. I keep a maximum of 10 chickens for hobby purposes. I'm also looking at pigeons, quails and geese. Taking care of chickens is very enjoyable and makes you have a good time. I met BYC, my main profession, as an electrical craftsman, while researching on the internet to build nests for pigeons. About 10 years ago, I saw one of your projects and started to follow you."

Hi Yasar, thanks for joining us!

02D006DB-0EB7-4260-A944-767395239F2F.jpeg

Adım Yaşar TÜRKİYE'nin YALOVA ilinde oturuyorum çocukluğumda yerli ( köy Tavuğu) ırkı ile başladım değişik zamanlarda değişik ırklar ile ilgilendim, şu anda australorp ırkı bakıyorum.Hobi amaçlı olarak en fazla 10 adet tavuk bakıyorum.Arıca güvercin, bıldırcın ve kaz bakıyorum. tavuklarla ilgilemek çok keyifli ve güzel zaman geçirttiriyor.Asıl mesleyim Elektrik ustalığı BYC ile güvercinlere yuva yapmak için internette araştırma yaparken tanıştım.Yaklaşık 10 yıl kadar önce bir projenizi görüp sizi takip etmeye başladım.İyi günler
Merhaba, çok ilginç bir insana benziyorsun!
Ne tür bıldırcın var?
Türkiye'den bir çocukluk arkadaşım var.
Yo Hello GIF

New posts New threads Active threads

Back
Top Bottom