i am so bored

sdshoars

Songster
11 Years
May 12, 2008
702
1
161
Texas
i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored! i am so bored!

i am alone in my office. i am going to leave early. i am going out of my mind. help me.

i tried the spinning in circles. it made me want to puke. i get off at 5, its 4:19... i think i am gonna split at 4:40 and hope no one tells on me, lol.

I waited earlier today for the boss to leave so I could sneak out and run home, but ended up following the boss home! (he lives in my neighborhood) Luckily he is pretty understanding, especially since I am going to be here half the night too!

have inernet go to BYC your good!![thats what i would do?]
yippiechickie.gif

New posts New threads Active threads

Back
Top Bottom