internet explorer and Byc?

TJbfarms

In the Brooder
8 Years
Jul 15, 2011
64
1
39
Pa
Forum works fine, but everytime i go to anything on the home site, like peoples pages, it just has the corner block of the Logo, and a lot of white spacing.
 

wolftracks

Spam Hunter
10 Years
Nov 6, 2009
10,312
124
328
Modesto
Quote:I use IE and I've never had that problem. Are you sure they just aren't blank pages? Not everyone has a page they've worked on.
 

TJbfarms

In the Brooder
8 Years
Jul 15, 2011
64
1
39
Pa
Quote:I use IE and I've never had that problem. Are you sure they just aren't blank pages? Not everyone has a page they've worked on.

It comes up with a "frame" of the website... There are peices of the site on the edges....
 

wolftracks

Spam Hunter
10 Years
Nov 6, 2009
10,312
124
328
Modesto
Not sure why that is. There are people on here much better at it than me, so hopefully you'll get a better answer.

Thing is I know what you mean and have corrected it on a different site, but I forget what I did.
 

tennesseeckn

Real or not real?
9 Years
Jul 11, 2010
952
6
136
Knoxville Area
Have you tried installing Firefox and seeing if you have the same issue? It's free and you can download it here . It might fix your problem AND you would be doing your part to support open source software.
 

call ducks

silver appleyard addict
10 Years
Mar 4, 2009
4,260
63
253
waterville , canada
Getting a screen shot would help alot up on your keyboard there should be a button that has "prt sc" if you press that down while you are holding shift the computer well take an image of your screen. Open paint (start->all programs->asseroices) and press crtl v save. click save as and chose .png or .jpg. then upload and post


(on a personal note) I would Go with google Chrome it's much better for web developers then Internet Explore
 

New posts New threads Active threads

Top Bottom