French frogs

you folks have a good weekend?
aint no frog done been kissed . I swear you bad as that B.O.T .B don't know nothen bout Tennessee you think I'm a frog he think my date wore mud boots to the prom . you bout as far west as he is east. good thing 35 only go as far as I can see. for both you
rant.gif
you brang that super chicken east of the big river I see can I pluck him.
lau.gif
Morning cowboy BertS don't pay no tension to him he got up to early
hugs.gif
Phil

Good morning
smile.png
well I aint Phil but good morning lil sister
frow.gif

got some work done around the place, only to learn that my list is still growing faster than I can mark them off.....

אין בעייה בכלל! התמונה יפה מאוד מאוד

תודה! אני חבר שלי היה מבין. אני מתפלל יש לך יום נפלא היום, אוכלים לבבית ויש שפע של צחוקים למלא את הלב שלך. אני יושב ברופאים מחכים מוקדם בבוקר. אני מקווה שאני מקבל ולצאת במהירות, כבר היה לי להסתכל על תוצאות בדיקה הבוקר על החשבון המקוון שלי ואני ראיתי את החדשות טובות שלי! שלה יום טוב בשבילי! אלוהים שלנו זורח עליי!

אני מאוד שמח למענך! מאחל לך שכל תשובות הבדיקות שתעשי יהיו תשובות טובות! אני מאחל לך שהאלוהים יברך אותך ואת בני משפחתך בבריאות טובה ובאריכות ימים! את חברה אמיתית סאלי היקרה
בני

אני מאוד שמח למענך! מאחל לך שכל תשובות הבדיקות שתעשי יהיו תשובות טובות! אני מאחל לך שהאלוהים יברך אותך ואת בני משפחתך בבריאות טובה ובאריכות ימים! את חברה אמיתית סאלי היקרה
בני
Who told you that? everyone knows those camels are liars

New posts New threads Active threads

Back
Top Bottom