What breed? (PICS)

StephanieD

Songster
8 Years
Mar 9, 2011
232
14
101
What breed is this hen? I have been told she's a bantam mix. But what kind, does anyone know?
82156_2010_nov_032.jpg

82156_2010_nov_030.jpg

Not a OEGB, the hen in question has white ear lobes and OEGB's have red ear lobes.

I would say dutch..

Chris

LOOKS LIKE AN AMERICAN GAME HATCH CROSS BETWEEN BB RED GREEN LEGGED HATCH (ALSO CALLED ROBINSON OR MCLEAN HATCH) AND BLUE LEGGED HATCH (ALSO BLACK BREASTED AND OFTEN CALLED LEAPER OR RUBLE HATCH)....I HAD SEVERAL HENS WITH THE SAME COLOR PATTERN BUT THIS ONE HAS BLUE LEGS.....PROABLY BLUE LEGGED HATCH AND RED QUILL......I FOUND THESE PICTURES ONLINE AND HOPE THEY HELP YOU...AMERICAN GAME (BOTH STANDARD AND BANTAM) ARE VERY HARDY , ILLNESS RESISTANT, VERY BROODY, EXCELLENT MOTHERS AND GREAT CHICKENS ALL AROUND YOU WILL LOVE HER! I LOVE MINE!

THIS IS A BB RED HATCH HEN

81435_hatch_hen.jpg

THIS IS A BLUE LEGGED HATCH HEN.........

81435_bb_red_hen.jpg

PUT THE TWO TOGETHER (BANTAM VARITEY) AND YOU HAVE YOUR HEN....I THINK....MY BEST GUESS AND TWENTY MINUTES OF RESEARCH HOPE IT HELPS!

Actually I have two very similar chickens that looks like this, we can tell them apart by the color of their legs, one has pink legs and this one has gray legs!!

New posts New threads Active threads

Back
Top Bottom