Is BYC having performance issues?

AllenK RGV

Chicken Addict
Premium Feather Member
Jul 23, 2017
5,315
14,913
727
Deep South Texas Laureles,TX 10A
I get 65-75mbps download speeds and lately this site is acting slow. Occasionally just taking about 1 minute just to add a like to peoples posts. Frequently, I get transported back to 1995 waiting for an image to download. What gives? Neither my system nor my connection speeds and speedtest results have changed. Issue has been off and on for about 2 weeks-1 month.


Google Chrome is up to date
Version 86.0.4240.111 (Official Build) (64-bit)
 

AllenK RGV

Chicken Addict
Premium Feather Member
Jul 23, 2017
5,315
14,913
727
Deep South Texas Laureles,TX 10A
I just reran my speedtest results and I do only have half of my normal speeds(after a full modem reset), regardless for the limited capacity that should be required for this page and only one connected device this should be smooth sailing for BYC.
1604040565609.png
 

Nifty-Chicken

Administrator
BYC Staff
13 Years
Dec 26, 2006
40,134
27,173
1,422
California - SF East Bay
My Coop
Hi, sorry you're having this issue.

1) Read this thread on how to troubleshoot and report issues:https://www.backyardchickens.com/threads/how-to-troubleshoot-report-problems.1173246/

2) If the troubleshooting tips don't help, start a new thread and please include as much detail as possible about your problem, for example:

• Are you on a computer, tablet, phone.
• If phone / mobile, which model? If computer, which operating system and version?
• Which browser and version are you using (eg., Chrome 58.0.3029, Firefox 3.5.9, Internet Explorer 8, etc.)
• Have you deleted your internet cache / browser history of files and tried again?
• Have you tested a different browser (this helps us isolate if the problem is browser related or not)?
• What EXACTLY did you do? Document the steps you took before having the problem.
• Copy/Paste the exact error message you received (screenshots are best).

Thanks, and we look forward to getting your problem fixed!
 

AllenK RGV

Chicken Addict
Premium Feather Member
Jul 23, 2017
5,315
14,913
727
Deep South Texas Laureles,TX 10A
1604046881068.png


Google Chrome is up to date
Version 86.0.4240.111 (Official Build) (64-bit)

Also experience the same issues under the Default Microsoft browser. History cache, cookies and everything else get flushed when I exit my Chrome browser.

1604047080830.png

I also run Malwarebytes Premium and all Microsoft Security features on at all times.

System state at Idle with BYC opened in Chrome in the background:
1604047652111.png
 
Last edited:

AllenK RGV

Chicken Addict
Premium Feather Member
Jul 23, 2017
5,315
14,913
727
Deep South Texas Laureles,TX 10A
I misspoke history was not getting cleared, just the cookies and cache from chrome. History I have to do manually. Did that and will report back if the issue is resolved.
 

New posts New threads Active threads

Top Bottom